KERST 2018     

Een sfeervol kerstprogramma met pianomuziek verweven in een kerstvertelling is een mooie aanwinst in uw kamermuziek-serie. Zo hebben wij voor u keuze uit twee verschillende programma’s voor Kerst 2018, waarin wij niet alleen pianospelen, maar ook voordragen en acteren!

 “De Kerstroos"

Het Grieg Pianoduo brengt het prachtige kerstverhaal   “De Legende van de Kerstroos van de beroemde Zweedse schrijfster  Selma Lagerlöf muzikaal  tot leven met pianomuziek van Edvard Grieg. Lagerlöf en Grieg komen intens in hun Scandinavische sfeer en gemoedstoestand tot hun recht in deze voorstelling waarin de pianomuziek van Edvard Grieg in uitstekende handen is van het Grieg Pianoduo!  

Optreden in het Karmelklooster Drachten Kerst 2015:

Recensie Eelde Kerst 2015

Gorki

 

                                                       

 

 

 

 

"Kerstspoken"

Iets heel anders is de keuze van het dramatische Russische verhaal ‘Kerstspoken’ van Maxim Gorki. U hoort  hierbij       pianomuziek van Rachmaninoff, Scriabin, en Prokofieff. Een verrassend ingebouwde Nederlandse toegift met een verhaal van Bomans gecombineerd met Nederlandse pianomuziek van o.a. Orthel en Jurriaan Andriessen brengt het geheel op sublieme wijze in evenwicht. 

Duur van een concert kerstvoorstelling: 1uur en 15 minuten